Translate

Fall 2020 Bell Schedule

 

Regular Bell Schedule (M, T, Th ,F)

Daily Schedule Start Time End Time Length
Period 1 Class 8:00 AM 8:48 AM 48 Minutes
Passing 8:48 AM 9:00 AM 12 Minutes
Period 2 Class 9:00 AM 9:48 AM 48 Minutes
Passing 9:48 AM 10:00 AM 12 Minutes
Period 3 Class 10:00 AM 10:48 AM 48 Minutes
Nutrition Break 10:48 AM 11:00 AM 12 Minutes
Period 4 Class 11:00 AM 11:48 AM 48 Minutes
Passing 11:48 AM 12:00 PM 12 Minutes
Period 5 Class 12:00 PM 12:48 PM 48 Minutes
Lunch 12:48 PM 1:33 PM 45 Minutes

Non-Instructional Time (Monday, Tuesday, Thursday, Friday)

1:33 PM 2:40 PM 67 Minutes
Collaboration Time (Wednesday) 1:33 PM 2:03 PM 30 Minutes
Non-Instructional Time (Wednesday) 2:03 PM 2:40 PM 37 Minutes